GALLERIET

HAUGEN GALLERI ligger i det idylliske fiskerleje Lynæs på den østlige side af indsejlingen til Isefjorden, i ly af de høje bakker yderst på Halsnæs i Nordsjælland. 

HAUGEN GALLERI åbnede i november 2019 og er et dattergalleri til Galeria Krabbe i Frigiliana (Málaga) i Spanien som er grundlagt i 2004 af keramikeren Dorthe Steenbuch Krabbe og maleren Caroline Krabbe.

 

HAUGEN GALLERI præsenterer som det eneste galleri i Danmark værker af den anerkendte maler Arne Haugen Sørensen, der i 2017 fik sit eget museum i Videbæk, Arne Haugen Sørensen Museum.

 

HAUGEN GALLERI er drevet og ejet af Luise Haugen, datter af Arne Haugen Sørensen og selv billedkunstner med atelier og grafisk tegnestue i forbindelse med galleriet. Sammen med sin mor, Dorthe Steenbuch Krabbe, og søster, Caroline Krabbe, udstiller Luise også i galleriet. Der vil på længere sigt være mulighed for også at vise andre kunstnere.

HAUGEN GALLERI udstiller malerier, kunsttryk, litografier, raderinger, tegninger og skulpturer. Udstillingerne udvikles og ændres undervejs. Der er altid mulighed for at gå på opdagelse i et nyt udvalg af flotte værker, bøger, plakater og postkort. 

HAUGEN GALLERI tilbyder vejledning, sparring og rådgivning i forhold til udsmykning og indretning af såvel indendørs- som udendørsarealer i virksomheder, offentlige institutioner og private hjem. Kom forbi i galleriet eller kontakt Luise Haugen for en uforpligtende snak.

Jeg åbner også gerne uden for galleriets faste åbningstid efter aftale. 

 

Velkommen til skønne Lynæs!

KONTAKT

Luise Haugen

Email - mail@luisehaugen.dk

Tel - +45 22 59 10 52

ÅBNINGSTIDER

Efter aftale:

+45 22 59 10 52
mail@luisehaugen.dk
Har I spørgsmål, er I er altid velkommen til at kontakte galleriet.
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : 

ÅBNINGSTIDER: FREDAG OG LØRDAG: 12.00 - 14.00 OG EFTER AFTALE

HAUGEN GALLERI 
Søndergade 31b, Lynæs, 3390 Hundested

mail@luisehaugen.dk​  |  Tel: +45 22 59 10 52

© 2020 by LuiseHaugen.com