GALLERIET

HAUGEN GALLERI ligger i det idylliske fiskerleje Lynæs på den østlige side af indsejlingen til Isefjorden, i ly af de høje bakker yderst på Halsnæs i Nordsjælland. 

HAUGEN GALLERI åbnede i november 2019 og er et dattergalleri til Galeria Krabbe i Frigiliana (Málaga) i Spanien som er grundlagt i 2004 af keramikeren Dorthe Steenbuch Krabbe og maleren Caroline Krabbe.

 

HAUGEN GALLERI præsenterer som det eneste galleri i Danmark værker af den anerkendte maler Arne Haugen Sørensen, der i 2017 fik sit eget museum i Videbæk, Arne Haugen Sørensen Museum.

 

HAUGEN GALLERI er drevet og ejet af Luise Haugen, datter af Arne Haugen Sørensen og selv billedkunstner. Sammen med sin mor, Dorthe Steenbuch Krabbe, og søster, Caroline Krabbe, udstiller Luise også i galleriet.

HAUGEN GALLERI udstiller malerier, kunsttryk, litografier, raderinger, tegninger og skulpturer. Udstillingerne udvikles og ændres undervejs. Der er altid mulighed for at gå på opdagelse i et udvalg af flotte værker, bøger, plakater og postkort. 

Jeg åbner også gerne uden for galleriets faste åbningstid efter aftale. 

 

Velkommen til skønne Lynæs!

KONTAKT

Luise Haugen

Email - mail@luisehaugen.dk

Tel - +45 22 59 10 52

ÅBNINGSTIDER

Efter aftale:

+45 22 59 10 52
mail@luisehaugen.dk
Har I spørgsmål, er I er altid velkommen til at kontakte galleriet.
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :